Over ons

Een bijzondere plek waar u wordt bediend door mensen met een beperking.

LUNCHROOM • HIGH TEA & KINDER HIGH TEA • THEMA AVONDEN

Tante Tee is een gezellige en sfeervolle lunchroom in het centrum van Krommenie. Hier wordt u vol enthousiasme bediend door jongeren met een beperking. Ook helpen zij zoveel als mogelijk mee in de keuken.

Er is goed nagedacht over de keuzes op de menukaart. Er worden zoveel als mogelijk biologische, diervriendelijke en Fair Trade producten gebruikt en producten welke gemaakt zijn door mensen met een beperking.

Om verspilling tegen te gaan en om het meest verse product te serveren, gaan onze medewerkers vaak ter plekke op pad om de ingrediënten van uw bestelling te halen. Hiervoor gaan ze bij de winkeliers om de hoek langs. Voor de medewerkers is dit direct een mooie klus waarbij ze zelfstandig taken kunnen uitvoeren en wat ze direct zichtbaar maakt in de buurt.

Bij Tante Tee kunt u ook terecht voor een heerlijke High Tea. In diverse gangen wordt u getrakteerd op huisgemaakte hartige en zoete lekkernijen. Koffie en thee is hierbij onbeperkt. Voor kinderen is er de kinder High Tea, aangepast op wat kinderen lekker vinden!

Meerdere malen per jaar verzorgd Tante Tee een Thema avond. Een heerlijke avond maaltijd in meerdere gangen aan de hand van een thema. Alles huisgemaakt en vers!

Ook is de locatie van Tante Tee zeer geschikt voor het vieren van uw feest of andere gelegenheid. Stap gerust eens binnen voor de mogelijkheden.

Wij geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30-16.30 uur!
Visie en missie: Tante Tee en De Koekebakker zijn onderdeel van Odion. Odion heeft als doel om jongeren met een beperking een zinvolle dagbesteding te bieden, midden in de maatschappij, waarin zij zich kunnen ontwikkelen en welke hun wereld vergroot. De horeca is hier heel geschikt voor. Het contact met elkaar en met klanten vergroot hun zelfvertrouwen en maakt ze zelfstandiger.

Contact

  • Noorderhoofdstraat 3A
    1561 AS Krommenie
    telefoon: 075 767 6276
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

  • maandag - vrijdag 09.30 - 16.30 uur
    ZATERDAG & ZONDAG GESLOTEN